Voetreflexologie

WAT IS VOETREFLEXOLOGIE?
Een eeuwenoude holistische methode die de energiedoorstroming bevordert door op punten of op zones op de voeten te drukken. Het werkt preventief, maar helpt ook fysieke als emotionele blokkades aan te pakken.
Ik ben causaal voetreflexologe (link naar http://www.causalevoetreflexologie.be/Wat_is....html), met specialisaties in het begeleiden van kankerpatiënten en alles omtrent fertiliteit (zwangeren, wensouders al dan niet met fertiliteitsproblemen,...).
CAUSALE VOETREFLEXOLOGIE
De causale voetreflexologie berust op het principe dat verlies aan beweging van organen bepaalde klachten en symptomen teweeg brengt en op den duur ziekten zal verwekken. Maar in tegenstelling tot de traditionele voetreflexologie, gaat de therapeut hier snel de pijnlijke zones verlaten, op zoek naar de oorzaak van de klachten. Deze kunnen een fysieke oorzaak hebben, maar ook gerelateerd zijn aan emotionele blokkades, die men kan opheffen door bewerking van bepaalde reflexpunten gerelateerd aan hersenzones.
Door het bewerken van de corresponderende zones op de voeten, wordt de beweging van de organen hersteld, en kan men zo een verlichting of oplossing brengen bij talrijke klachten: reflux, rusteloze benen, nekklachten, hoofdpijn, constipatie, spier- of gewrichtspijnen, fibromyalgie, burn out...
PSYCHOZONE HARMONISERING
Deze energetische techniek, waarbij de therapeut grepen uit de voetreflexologie combineert met de acupressuurpunten, wordt aangewend als therapie voor psychische en emotionele stoornissen en klachten: uitputting, depressie, burn out, stress, onzekerheid, maar ook allerlei verslavingen, concentratiegebrek, contactmoeilijkheden, angst, hyperventilatie, menopauzeklachten,...

Wat als ik geen klachten heb - is voetreflexologie toch aangewezen?
Zeker! Voetreflexologie is een goede preventieve aanpak, want helpt zowiezo om:
  • stress te verminderen
  • het immuunsysteem te versterken
  • de doorbloeding te optimaliseren
  • afvalstoffen af te voeren
  • de hormoonhuishouding uit te balanceren...
Wat het algemene welzijn ten goede komt. Elke sessie eindigt met een cranio-sacrale behandeling, die diepe relaxatie brengt.
VOOR WIE?
Van baby tot oudere of zwangere, er staat geen leeftijd op om van de voordelen van voetreflexologie te genieten.

Neem nu een afspraak en bel mij op 0491 590 993

Partena ziekenfonds betaalt voetreflexologie deels terug aan haar leden.
image-placeholder.png