Over mij


Sophie Vandendriessche
Causaal voetreflexologe


Erkend reflexologist en lid bij beroepsverenigingen
BeVo (Beroepsvereniging reflexologisten België) -www.bevo-belgie.org
Belgische massagefederatie - http://www.massagefed.be/

www.serre82.be
Info@serre82.be
0491 590 993

Ik heb een vierjarige opleiding als Causaal Reflexoloog achter de rug, bij de gelijknamige school gesticht door An De Mulder in Groot-Bijgaarden. Deze opleiding wordt erkend door het nationaal verbond der voetreflexologen in België. Naast deze basisopleiding wil ik zeker up to date blijven in mijn heoretische en praktische kennis om mijn klanten het beste en meest recente in mijn vakdomein te bieden; en bijgevolg woon ik regelmatig bijscholingen en nieuwe opleidingen bij om mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen bijstaan.


Aangezien ik absoluut actief wou zijn in het begeleiden van mensen in hun gevecht tegen kanker via de verbetering van hun levenskwaliteit, ben ik mij gaan specialiseren in de onco-reflexologie via de opleiding specialisatie "voetreflexologie en kanker" bij de Belgische Massage Federatie (waar ik ook lid van ben). 


Daarnaast heb ik ook de "Psychozone harmonisering" techniek onder de knie gekregen, die een fantastische tool is bij bvb morele en fysieke uitputting, burn out, hevige stress bij examens onder studenten bvb, rookverslaving, of ook klachten gerelateerd aan de menopauze.... Mijn meest recente opleiding is een specialisatie in zogenaamde "zwangerschapsreflexologie" die niet enkel voor zwangeren bedoeld is, maar ook voor wensouders met al dan niet fertiliteitsproblemen.

image-placeholder.png
Jouw voeten zijn bij mij in goede handen